Wij zoeken
Collega's!

Collega's gezocht!

Wij zijn een missie gedreven organisatie met een duidelijke ambitie: nummer 1 zijn èn blijven op het gebied van zakelijk krediet, training & coaching voor ondernemend Nederland! Qredits bestaat momenteel uit 140 medewerkers die werkzaam zijn in Nederland en op de Cariben en we groeien nog steeds. Om deze ambitie waar te maken zijn wij hard op zoek naar nog een aantal enthousiaste scherpe collega's.

Open sollicitatie

Staat jouw gewenste vacature er niet bij, maar zou jij ons team graag willen versterken?
Stuur dan een open sollicitatie door middel van onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Werken bij Qredits

Qredits zorgt ervoor dat ondernemers een vliegende start kunnen maken en door kunnen groeien als ondernemer. We zien graag kansen in goede ideeën en moedigen ontwikkeling bij iedere ondernemer aan. Dat doen we door het bieden van krediet, training en coaching. We verstrekken kredieten tot €250.000 aan ondernemers. Daarnaast geven we ondernemers een zetje in de juiste richting met onze trainingen, tools, lesprogramma’s en coaching. Dat laatste doen we samen met 700 vrijwillige coaches. Stuk voor stuk ervaren ondernemers die andere ondernemers verder willen helpen.

Ons werk draait om maatschappelijke relevantie. Werken bij Qredits betekent met je collega’s ergens voor gaan en werken vanuit passie. En die ruimte krijg je bij ons. Iedere collega brengt zijn/haar eigen kwaliteiten mee. Net als jij!

Samen groeien

Waar jouw collega op zijn of haar vakgebied het uiterste uit zijn functie haalt, doe jij dat op jouw manier. We begrijpen dat je wilt blijven leren om jezelf te ontwikkelen. Want als iedereen nieuwsgierig blijft en open staat voor eigen ontwikkelingen, groeien we samen. Dus laten we onze krachten bundelen.

Qredits ’cultuur’

Als je bij ons rondloopt zul je het voelen. Er heerst een echte familiecultuur. En zo gaan we ook met elkaar om. We kennen elkaar en zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar. We zijn flexibel en waarderen een ondernemende houding. Vandaag iets bedacht? Morgen kan het er staan. Op die manier werken we samen naar een doel: een helpende hand zijn voor iedere ondernemer.

Bedrijfsprofiel

 

Almelo, Meppel, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven.

 

Gemiddelde leeftijd 42 jaar

 

Vestigingen op de Caribische Eilanden.
 

 

115 collega’s 

 

65 vrouwen en 50 mannen
 

 

Medewerkerstevredenheid 4 van de 5 sterren

Sollicitatieprocedure bij Qredits


Waarom Qredits?

Eigen ontwikkeling

Waar jouw collega op zijn of haar vakgebied het uiterste uit zijn functie haalt, doe jij dat op jouw manier. We begrijpen dat je wilt blijven leren om jezelf te ontwikkelen. Want als iedereen nieuwsgierig blijft en open staat voor eigen ontwikkelingen, groeien we samen. Dus laten we onze krachten bundelen.

Maatschappelijke bijdrage

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt, we zijn een stichting. We hebben dus geen winstoogmerk, maar werken enorm missie gedreven. Wij zijn er om ondernemers te helpen slagen. Met jouw werk lever je een maatschappelijke bijdrage.

Inspirerende fase

Waar we in 2009 met vijf man begonnen, zijn we nu al met een groep van 120 collega’s. Dat maakt dat we in een fase van verandering zitten. Terwijl we enorm groeiende zijn, zorgt onze cultuur voor houvast. Een inspirerende fase om onderdeel van te zijn.

Een prachtige doelgroep

Met onze producten en diensten bedienen we ondernemers. Dat is niet zomaar een doelgroep. Maar liefst 95% van de ondernemers in Nederland vallen onder het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten zijn enthousiaste ondernemers met een goed idee en vol van ambitie. Zij zullen je inspireren in je werk en de daarbij passende ondernemende houding.


Onze kernwaarden

 

Verbinden

 

Persoonlijk

 

Sociaal

 

Zakelijk